OM oss

Friska Tänder Drottninggatan AB är din tandhygienist i Stockholm. Vi erbjuder allt inom tandvård i en lugn och trygg miljö. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid för undersökning.

Kontakta oss

Välkommen till din tandhygienist i Stockholm

Jag heter Valentina Angelhov och har arbetat som tandhygienist i drygt 20 år. Under en längre tid arbetade jag på specialistklinik för Parodontologi. Friska Tänders uppdrag är att skapa en trygg upplevelse för dig som kund genom att erbjuda kompletta tandhygienistbehandlingar genom ett lyhört bemötande för varje unik patient.

Hos mig kan du få en fullständig tandhygienistbehandling med eller utan röntgenbilder, diagnostisering och borttagning av tandsten med mer. Utöver mina behandlingar så samarbetar jag med specialister i samtliga områden inom tandvård i de fall mina patienter skulle visa sig ha behov av annan behandling. 

Jag ser fram emot att höra från dig - låt mig bli din tandhygienist i Stockholm!

Våra tandhygienistbehandlingar

  • Tandhygienistbehandlingar med borttagning av tandsten, airflow, polering med flourpasta & individuella tandvårdsråd
  • Undersökning av tänder med röntgen ink flourbehandlig eller lack mot ilande tandhalsar
  • Behandling för tandlossning
  • Behandling mot inflammerat tandkött
  • Klinikblekning med Brilliant Smile eller hemmablekning med gjutna skenor
  • Diagnostisering av tandsjukdomar

Försäkringskassans statliga tandvårdsstöd

Årligen ges ett statligt tandvårdsbidrag á 300 eller 600 kr, beroende på ålder. Utöver detta finns även ett högkostnadsskydd inom tandvården som staten står för. Tandvårdsstödet dras automatiskt av på din behandling och vi är självklart anslutna till Försäkringskassan. Vid frågor gällande priser på våra behandlingar är du välkommen att höra av dig.