tandblekning

Vi erbjuder tandblekning med skenor, avtryck samt tillverkning av gjutna skenor utformade efter dina tänder

Kontakta oss

tandblekningsmetoder

Vi erbjuder två olika tandblekningsmetoder, klinikblekning med skenor gjutna efter patientes tänder samt tandblekning att ta med hem. Båda behandlingsmetoderna anpassas helt efter dina tänder.

Klinikblekningen innefattar tandblekning med skenor. Hemmablekningen innebär att vi tillverkar gjutna skenor utformade efter dina tänder med kitt att ta med hem inklusive uppföljning. Innan behandlingen görs en nogrann undersökning av dina tänder för att kontrollera att tänder och tandkött är friska. Vid behanlingen fylls blekningskenan med tandblekningsmedel. Processen kan göras i lugn och ro både hos oss på kliniken eller hemifrån.

Klinikblekning med Brilliant Smile

Klinikblekning med Brilliant Smile innefattar tandblekning med skenor utformade för dina tänder. Nedan ser du före- och efterbild.

Hemmablekning med gjutna skenor

Hemmablekning innefattar tillverkning av gjutna skenor utformade efter dina tänder där du får med dig blekningskitt att ta med hem samt råd hur du går tillväga för en säker behandling. Nedan ser du blekningsskena för hemmabruk.

tandblekning med brilliant smile

Vi använder oss av Brilliant Smile klinikblekning, ett av branschens ledande varumärken med skonsamma produkter av hög kvalitet. Genom att bleka dina tänder hos en tandhygienist säkerställer du att resultatet blir bra och att dina tänder och tandkött inte tar skada. Vi använder säker och godkänd utrustning.

regelbundna besök hos din tandhygienist

Att regelbundet besöka din tandhygienist förebygger tandlossning och andra tandbesvär. Genom att hålla tänderna fria från tandsten hålls tandköttet och vävnad frisk. Hur ofta du bör komma på besök är individuellt. Vi är måna om att du som patient hos oss ska behålla dina tänder friska livet ut. Tillsammans lägger vi upp en individuell bedömning kring dina besök och hur ofta du behöver uppföljning.