behandling med airflow

Med airflow rengör vi dina tänder med en saltbläster som även avlägsnar missfärgningar samt skapar en fin tandyta. Airflow är ett effektivt sätt att rengöra och ta bort missfärgning som tandborstningen inte klarar av. Med Airflow lämnar du vår tandhygienistklinik med vitare tänder! 

Airflow-rengöring, även kallat tandblästring är ett skonsamare och billigare alternativ till tandblekning. Med airflow bleks inte tänderna utan ger endast en ljusare nyans. En airflow-behandling passar perfekt mot missfärgningar som har osakats av exempelvis snusning eller rökning. Alla tandhygienistbehandlingar avslutas alltid med airflow.

Före- och efterbild med airflowbehandling

regelbundna besök hos din tandhygienist

Att regelbundet besöka din tandhygienist förebygger tandlossning och andra tandbesvär. Genom att hålla tänderna fria från tandsten hålls tandköttet och vävnad frisk. Hur ofta du bör komma på besök är individuellt. Vi är måna om att du som patient hos oss ska behålla dina tänder friska livet ut. Tillsammans lägger vi upp en individuell bedömning kring dina besök och hur ofta du behöver uppföljning.